Implantátum-rendszereink

FULL-TECH® implantátum rendszer

A FULL-TECH® Implantátum és Műszergyártó Kft. több mint 25 éves gyártói tapasztalattal rendelkező cég. A fogorvosokkal való állandó együttműködés eredményeképpen folyamatos újításokat és fejlesztéseket végzünk. Nagy tisztaságú orvosi titánt használunk az implantátumok és felépítmények gyártásánál. Sikerrel működtetjük a minőségirányítási rendszert, termékeink CE minősítéssel rendelkeznek.

 

Egyszerű, Ésszerű, Célszerű – megfizethető áron

 

Egyszerű: mert a 3,3 mm és ennél kisebb átmérőjű implantátumok kivételével minden egyéb méretű fogászati implantátumaink behelyezéséhez azonos behelyező műszer szükséges. A szuprastruktúrák és lenyomati rendszerek is univerzálisan használhatóak bármely fogászati implantátumunkhoz (kivétel a 3,3 mm-nél kisebb méret).

Ésszerű: mert a felépítmények széles palettája alakban és magasságban is alkalmazkodni tud az aktuális esethez, így a fogorvosok és a fogtechnikusok által is egységesen és könnyen alkalmazható, ésszerű megoldást biztosít. Mindezek megnövelik az implantológiai kezelések hatékonyságát, és valóra váltják a könnyű fogtechnikai adaptációt.

Célszerű: mert minden felhasználó egy rendszeren belül megtalálja a számára legmegfelelőbb formájú és alakú implantátumokat, legyen az kúpos vagy párhuzamos magvú, magasan felületkezelt vagy szélesebb, polírozott nyakkal rendelkező implantátum melyek mindegyikében azonos illeszkedésű szuprastruktúra alkalmazható.

 

 

Az implantátumok

Implantátumainkat négy termékcsaládra oszthatjuk:

1. Fullplant®

 • Kétrészes implantátumok
 • Párhuzamos külső és párhuzamos menetmag önvágó menettel rendelkezik
 • Főként a mandibulába való alkalmazásra D2-D3 csontminőség esetén

2. Symplant®

 • Kétrészes implantátumok
 • Párhuzamos külső és kúpos menetmag önvágó menettel
 • Főként a maxillába és a mandibulába puha spongiosa esetén

3. Symplant One®

 • Egyrészes implantátumok
 • Kúpos külső és kúpos menetmag önvágó menettel
 • A maxillába és a mandibulába egyaránt protézisek rögzítésére

4. Maxplant®

 • Párhuzamos külső és párhuzamos menetmag önvágó menettel
 • Maxillofaciális rehabilitációban, arc- és fül deformitások helyreállító sebészetében felhasználható implantátum

Méretválasztékunk

A Fullplant® és Symplant® palettán megtalálható a 2,5 mm-es átmérőtől a 6,3 mm-es átmérőig, és a 7 mm-es hosszúságútól a 15 mm-es hosszúságúig minden méretű implantátum.

A Maxplant® család implantátumait 4 mm-es átmérővel illetve 3, 4 és 6 mm-es hosszúsággal gyártjuk.

Igény esetén egyedi méretű implantátumok rendelésére is van lehetőség.

A stabilitásról

Az átmenő csavaros felépítmények elfordulását az implantátumban hatszög, stabil rögzítését pedig egy kör-szimmetrikus (brezonos) rész és csavaros kötés biztosítja.

A csomagolás

Az implantátumok felülete alumínium-oxid kerámiával több lépcsőben érdesített felszín. Az implantátumok gamma sterilizáltan, dupla csomagolásban, kísérő matricával ellátva, zárócsavarral együtt csomagolva kerülnek forgalomba.

 

 

Scroll Up