Bérlési lehetőségek

  • konferenciákhoz, tanfolyamokhoz helyszín biztosítása
  • rendelő bérlési lehetőség (alap fogtechnikai laborral kiegészítve)
  • folyamatban lévő műtétek rögzítése, kivetítése
  • panorámaröntgen készítés
  • páciens elszállásolási lehetőség

Konferenciák, tanfolyamok tartása a FULL-TECH-nél

30 fő befogadására alkalmas hangulatos termet tudunk biztosítani, ahol ebéd vagy vacsora lebonyolítására minden feltétel adott. Kapcsolatban állunk éttermekkel is, ahonnan kedvezményes áron, kitűnő minőségű étel rendelhető.

Rendelő bérlési lehetőség

Akár eseti, akár hosszú távú jelleggel van lehetőség a tökéletesen felszerelt rendelőnk bérlésére. Nem csak a szükséges eszközöket, hanem steril ruhát is biztosítunk. A rendelő mellett található egy alapszinten felszerelt fogtechnikai labor is.

Folyamatban lévő műtétek rögzítése, kivetítése

Rendelőnkben nemcsak a szék világításában rögzített kamerával készíthet kiváló minőségben kép- és hanganyagot, hanem műtét közben az asszisztencia munkáját is rögzítheti. Ezáltal a kamerás nem zavarja Önt a műtét során valamint időt spórol meg, mivel nem kell felszerelés után járnia. A rögzített anyagot DVD-n adjuk át Önnek, a műtétet követően. A folyamatban lévő műtét kivetítése is megoldott a szalonban található LCD televízión. Amit Ön műtét közben lát, azt látja a kivetítőn a közönség is, kiegészítve azzal a lehetőséggel, hogy az asszisztencia előkészítő munkáját is bemutathatja.

Komplett műtét demonstrálása is lebonyolítható.

Páciens elszállásolási lehetőség

Ha külföldi a páciense vagy csak az ország másik feléről érkezik, nálunk elszállásolhatja. Gyárkomplexumunkban kettő kétágyas szoba került kialakításra fürdővel felszerelve páciensei zavartalan kényelmét szolgálva.

Scroll Up