Felépítmények

A felépítmények

A 3,3 mm és ennél kisebb átmérőjű implantátumok kivételével, minden egyéb méretű fogászati implantátumunk behelyezéséhez azonos behelyező műszer alkalmazható, a szuprastruktúrák és lenyomati rendszerek csatlakozási részei egy méretűek, így univerzálisan használhatóak.

Symplant One® Lokátor egyrészes implantátum lokátor sapkával

 

 

A Symplant One® Lokátor egyrészes implantátumok menetátmérője 3,3 mm. Előnye a korábbi jól bevált Ot-Cap pattintós rendszerű felépítményekkel szemben az, hogy a műanyag betét nagyobb felületen fekszik fel, így valamivel kisebb a kopás, tehát hosszabb az élettartama. A csontágy kialakító szerszámok ugyanazok, mint a Symplant One® (3,3 mm)-nál.

Lokátor felépítmények

 

Már a Fullplant® és Symplant® (kivétel 3,3) rendszerekhez is forgalmazunk lokátoros felépítményeket. Előnye a már fentebb ismertetett kopáscsökkenés.

Lokátor felépítményeink sapkamérete egységes, azonban termékválasztékunkban különböző nyakmagasságú termékeket kínálunk.

 

Cirkon felépítmények

A cirkónium átmenőcsavaros felépítményekben megtalálhatóak mind a titán, mind a cirkónium előnyei, maximálisan kielégítve így az esztétikai, stabilitási, egészségügyi elvárásokat. A felépítmények alsó, implantátummal érintkező alapja titánból készül, és erre a vázra rögzülnek különböző formájú anatómikus cirkónium fejek. A többféle geometriai változatban készült fejek az implantátum behelyezési viszonyokon túl a különböző ínygyógyítási metódusokhoz alkalmazkodva, minden esetre alternatívát tudnak nyújtani. Ez jelentősen megkönnyíti a későbbi munkálatokat, csökkentve a felépítmények frézelésére fordítandó időt, így költséget is.

Fémszínű és kék csavar


Javasoljuk, hogy a technikán fém színű, a rendelőben pedig kék színű rögzítő csavarjainkat használják. Ennek azért van jelentősége, mert ha a végleges rögzítést a kék színű csavarral végezzük, akkor kizárjuk a technikán alkalmazott rögzítő csavarok használatát.

Scroll Up